fbpx
Brian & Birgitte Riis

Vi har solgt vores hus

Vi har fulgt Snestrup Have på Facebook og på deres hjemmeside de sidste 2 år, fordi vi med det samme, så konceptet med spisning, yoga, vinsmagning, el-bil, café og alt det andet, blev så vilde med det, at vi bare VILLE sikre os at der var en lejlighed til os. 

Vi har boet i eget hus i 40 år og de tomme værelser stod bare med minderne fra da børnene var små. Vi sætter stor pris på fælleskab, fællesspisnig fordi vi i vores nuværende jobs er meget sociale og omgås mange mennesker, så falder det os let at skulle indgå i et senior bofællesskab. Selvom vi ikke føler os ”gamle nok”, så er vi sikre på at vores 3 alder bliver ekstra beriget med oplevelser, når det sker i samvær med andre ligesindede. 
Vi har solgt vores hus for at at flytte ind i første fase, til næste sommer, og glæder os til at hele Snestrup Have er fuldt udbygget og der er mange glade naboer i sommeren 2023, som vi kan få en masse sjove og skønne timer med

Læs mere i lejeprospektet

Læs det store og informative lejeprospekt som fortæller alt om Snestrup Have, lejlighederne og fællesskabet. Der er allerede nu mulighed for, at udvælge lejligheder og udfylde sin prioriterede ønskeliste.  Så du er klar til at reserverer din lejlighed.

Er du klar til at reserver en lejlighed nu

Der er allerede nu mulighed for at udvælge lejligheder og udfylde sin pioriterede ønskeliste. Kommende beboere, som Snestrup Have kan tilbyde en lejlighed, få fremsendt lejekontrakt til underskrift, hvor der i samme ombæring skal indbetales en måneds depositum. 
Tidslinje

Planen

Første fase har indflytning 2022

De første 54 moderne lejligheder er i fuld gang og de første beboere flytter ind til juli/august 2022.

Fase 2 påbegyndes i foråret 2022

De næste 54 lejligheder opføres i 2022 og frem til indflytning i maj 2023.

Fase 3 opføres de sidste 42 lejligheder

Der forventes at beboerne i de resterende lejligheder flytter ind i første halvdel af 2024.

Kontakt

Vi vil så gerne i dialog med dig, send en mail og vi vil vende tilbage hurtigst muligt, (besvarer mails dagligt). Har du noget på hjertet som ikke kan vente så er du velkommen til at ringe til os.

 Vi er til at tale med
Kontakt os