fbpx
JOBOPSLAG

To engagerede og sociale personer

søges til opbygning og fremtidig drift af senior bofællesskabet Snestrup Have i Odense NV.
I bofællesskabet Snestrup Have er beboerne mellem 55-75 år. Her leves nogle af livets bedste år hvor tilværelsen leves forlæns, men forstås baglæns. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for beboerne og har derfor skabt et fælles caféhus hvor det sociale liv, nærvær, smil og latter er i højsædet.

I den forbindelse søger vi to personer, som gerne må være et par, som vil stå for CaféHusets drift med bl.a. tilberedning af mad, aktiviteter for beboerne, og for de viceværtsopgaver der vil være i et nybygget område med 150 lejligheder.

Vi forestiller os at...

I er selvstændige og gerne et par på mellem 45 og 60 år. I er sociale, imødekommende overfor andre mennesker og udadvendte af natur. I vil begge være meget optaget af det sociale i bofællesskabet og måske har I også lyst til at flytte ind og være en integreret del af dette.

Den ene af jer har en baggrund i et køkken, så det faglige er på plads med råvarer, hygiejne, egenkontrol m.m. Men også hvor kreativitet og kvalitet går hånd i hånd.

Den anden har hænderne skruet rigtigt på. Gerne med en baggrund som elektriker, tømrer eller lignende. Du vil skulle udføre traditionelle viceværtsopgaver, herunder vedligeholdelse af de grønne områder, forefalden arbejde med reparation og vedligehold af lejlighederne samt vedligeholdelse af CaféHuset og de fælles aktivitets og udeområder.

I har begge typisk en baggrund fra relevante stillinger eller erfaring med eksempelvis at drive et mindre Bed & Breakfast, campingplads eller lign. Det vil også være en fordel hvis I har erfaring fra foreningsliv, sportsliv eller lignende.

Ud over et godt og smittende humør, har I også ordenssans, omhu og sans for detaljen. I er passioneret og progressive omkring mad, hygiejne, orden og hele fællesskabet.

I bliver den bærende del og hjertet af alle de fælles aktiviteter i hele Snestrup Have, og I vil i perioder stå i spidsen af et mindre team på 3-5 medarbejdere, der sammen med jer skal sikre, at de daglige opgaver løses i en høj kvalitet.

Selvstændighed, positiv indstilling og masser af initiativ

Vi tilbyder et selvstændigt job, som kræver initiativ og motivation, glæde ved at møde mennesker og lyst til at afprøve nye tiltag og ideer. I får en del indflydelse på indretning og indkøb af de ting som skal være bærende for det fællesskab der naturligt skal opbygges i seniorfællesskabet Snestrup Have.  

I vil begge få medindflydelse på jeres arbejdstid bestående af både dag, aften og weekendarbejde. 

Stilling i CaféHuset:

Du vil som ansvarlig i CaféHuset få mulighed for at sætte dit eget gastronomiske aftryk. Det er vigtigt, at du har en positiv indstilling og kan bidrage til den gode stemning i caféen og i bofællesskabet som helhed. 

- Dine nøgleopgaver bliver at varetage: 
- Husets daglige drift, stand og imødekommenhed 
- Skabe en god kultur med dine medarbejdere og til CaféHusets gæster 
- Planlægge menuer og aktiviteter for gæsterne 
- Arbejdsmiljø, hygiejne og egenkontrol 
- Varebestilling og lagerstyring 
- Ugentligt økonomisk oversigt og opfølgning  

Stilling som vicevært:

Du vil som vicevært skulle planlægge og udføre de forskellige opgaver selv, og det er vigtigt at du fremtræder servicemindet og positiv. 

Dine nøgleopgaver bliver at varetage: 
- Kontakt til beboere / personale / leverandører / håndværkere 
- Vedligeholdelse og småreparationer 
- Vedligeholdelse af parkeringsområde, gangstier og grønne arealer 
- Vedligeholdelse af indendørs arealer, trapper og CaféHuset  
- Bistå ved ind og -udflytning 
- Tilsyn med måleenheder 
- Tilsyn med ejendommens tilstand som et hele 

Derfor skal I vælge os

Snestrup Have er Danmarks første og største driftede bofællesskab, og vores tilgang til beboerene er uhøjtidelig og imødekommende. Vi ønsker et ungdommeligt senior samfund, hvor vi hjælper hinanden, og hvor naboerne er nogen af vores bedste venner, samtidig med, at behovet for privatliv respekteres.   

Vi har fælles social dining de 4 første dage om ugen fra kl. 18,00. Weekender er tiltænkt andre fælles arrangementer og private fester i CaféHuset.  
Snestrup Have opføres i 3 faser med hver 50 lejligheder og dermed 80-90 beboere i hver.  

Første fase er med indflytning 20. juli 2022.  

Fase 2 forventes indflytning 20. januar 2023 og fase 3 forventes indflytning 15. maj 2023 

Da der flytter flere ind hen over perioden, vil der være mulighed for mere fleksibel arbejdstid og arbejdsmænde i august 2022 til januar 2023.

Løn og ansættelsesvilkår

Vi ser gerne at I begge flytter ind i Snestrup Have, og dermed bliver en mere integreret del af bofællesskabet. Dette er dog ikke et krav.
  
Løn aftales individuelt, men vil følge de krav og det ansvar der ligger i stillingerne, under hensyntagen til arbejdstid og antal timer. Tiltrædelse 15. juli 2022 efter afviklet sommerferie, eller efter aftale.

Ansøgning

Send en ansøgning online til kontakt@snestruphave.dk med relevante bilag og referencer, så vi har den senest den 28. september 2021. Vi holder samtalerne løbende og ansætter når vi har fundet den rette.

Hvis du vil vide mere

Du er også velkommen til at kontakte stifter og medejer Jesper Nygaard på 40 15 17 11.
Download jobopslag