Projektet

Boligen

Boligerne opføres i sten og tegl i naturens farver. Råstofferne er sand, grus, kalk og vand. Byggeteknisk har vi fokus på godt håndværk - også for at opnå lave omkostninger til fremtidig vedligeholdelse. Det giver mening. Der bygges lavenergiboliger, og du får dermed en miljøvenlig og bæredygtig bolig.
Din nye bolig er arkitekttegnet med gennemført æstetik og enkle linjer. Alle boliger ligger i mindre klynger på 4-6 boliger. Du kan vælge en af de 3 størrelse boliger på cirka 70, 90 med 2 eller 3-værelser eller 110 m2, med 3-værelser. Alle med lyst køkken, stor og lys stue. terrasse enten for og bag eller en rummelig altan.

Om du er alene eller om er I et par, så er der taget højde for alle. Boligerne er med, entre med garderobe / højskab, rummeligt lyst køkken med hvide grebsfrie køkkenelementer med indbygningsspot og indbygget køleskab, induktionskomfur, emhætte og derudover tilslutning til opvaskemaskine. Det er indrettet som køkken-alrum med spiseplads i åbent plan til stor og lys stue. Soveværelse med garderobe og i de største boliger (90+110 m2) også et værelse/kontor med skabe. Badeværelset er med klinker på gulv og i bruseniche, væghængt toilet, håndvaskearrangement med nedfældet vask og Grohe armaturer. Der er tilslutning til vaskemaskine og tørretumbler, og spot i loft. Det hele i udvalgte materialer og med de nyeste energistandarder. Hver bolig har et opbevaringsrum, og en terrasse for og bag boligen. For 1. salsboliger er der en rummelig altan.
2 værelses

70 kvm lejlighed

fra kr. 8000
med lyst køkken, dejlig lys stue samt soveværelse. Terrasse enten for og bag eller en rummelig altan
Læs mere
3 værelses

90 kvm lejlighed

fra kr. 9000
med lyst køkken, dejlig lys stue, soveværelse samt ekstra værelse/kontor. Terrasse enten for og bag eller en rummelig altan
Læs mere
3 værelses

110 kvm lejlighed

fra kr. 10.000
med lyst køkken, stor og lys stue, soveværelse samt ekstra værelse/kontor. Terrasse enten for og bag eller en rummelig altan
Læs mere

Området

Park med egetræer og en lille sø
Din bolig ligger smukt i den store park. Nyd den. Her er en lille sø, gamle træer, orangeri og højbede med egne urter der pirrer dine sanser. Mødesteder, kaffesteder, og pergolaer ligger vilkårligt op til og væk fra de stille steder. 
I det naturlige miljø finder du picnicborde, grill-plads og bænke.  Herudover højbede og et skønt orangeri der skaber rammerne for friske jordbær, duftende krydderurter og røde tomater i mange måneder af året. De grønne arealer med høje græsser og smukke markblomster udgør de rum der opstår mellem klyngerne af huse, hvor også høje gamle træer vejer majestætisk og spejler sig mod den smukke park, som ligger mellem Snestrup Have og naboen; Tietgenskolen Business College.

Natur

Tæt på marker, stier samt en lille sø, gamle træer, orangeri og højbede med krydderurter

Aktiviteter

Fællesaktiviteter så som yoga, gå ture, fitness, vinsmagning samt foredrag

Tæt på indkøb

Tæt på indkøbsmuligheder, storcenter sundhedscenter, kirke samt tæt på city 

Logistik

mindre end 800 mtr til letbanen, delebilsordning samt dele cykler
Læs mere
Tæt på marker, stier, lokale aktiviteter, sundhedscenter, skole, kirke og indkøb. Snestrup Have har det hele tæt på, og alligevel med højt til himlen. Bilerne parkeres tæt på din bolig, og samlet i kanten af bebyggelsen. Således undgås daglig trafik tæt på din terrasse og have, og kun kan på et minuts tid, alligevel komme ud og køre. Der vil være særlig adgang for taxi, af og pålæsning samt flyttebiler helt frem til hver bolig. Cykler kan parkeres henholdsvis ved hver bolig og i mindre cykelskure som strategisk placeres, så de giver naturlige lægkroge og inviterer til en snak under pergolaen med naboen.
CAFE - ORRANGERIET - AKTIVITETSRUM

Fælles cafe hus

Fælleshuset, som samtidig er hjertet, og i hverdagen kaldes et Café-hus danner rum for mange fællesaktiviteter. Huset indeholder fællescafe med social dining de første dage i ugen, et multirum til f.eks. træning, yoga, massage, fysioterapi og lignende. Orangeriet hvor man kan sidde og nye en solstråle i fred og ro, men også nyde kaffen sammen med dem man holder af. Der vil også være et bibliotek hvor det er muligt at bytte bøger, blade. Eget  "posthus" hvor beboerne kan modtage og sende pakker. 

Café-huset

kommer til at indeholde blandt andet: Kombineret Café, spisestue, festsal,  foredragssal, storskærmsrum, loungeområde og gæsteværelser hvis man har besøg af venner/familie som har brug for overnatning. Generelt vil beboerne betale et lavt månedligt beløb for adgangen og faciliteterne i Café-huset.

Social dining

Spisningen samt aktiviteterne i hverdagen vil kunne anvendes for en rimelig betaling. I weekenden vil der kunne holdes private fester og andre aktiviteter efter forudgående aftale.
Læs mere om fælleskabet
Tidslinje

Planen

Lokalplan udarbejdes

Der er igangsat udarbejdelse af lokalplan for området med Odense kommune i perioden 2019 til december 2020

Byggeriet påbegyndes
primo 2021

Der opføres 152 attraktive lejligheder, fordelt over 3 etaper.

Indflytning forår 2022

De første 52 lejligheder samt fællescafehus står klar til indflytning. Fase 2 og 3 følger, 9-12 måneder herefter.
Fremtidens beboer

Interesseret?

Der oprettes ventelister for at kunne bo og leve i Snestrup Have. Man kan komme i betragtning og blive skrevet op som interesseret lejer i Snestrup Have, hvis man er enlig eller som par, hvor mindst den ene er mellem 55 og 65 år. Man vil kunne flytte ind i aldersintervallet 55 til 70 år (i etape 1, dog 55 til 75 år), og blive boende lige så længe man selv ønsker det. Hvis man ikke er blevet tilbudt en lejlighed inden man er fyldt hhv 70 og 75 år, vil man automatisk blive slettet fra listen. Baggrunden for dette er at sikre at alderssammensætningen af beboerne bliver så spredt som muligt.
apartmentdicemapleaf