fbpx
Projektet

Boligen

Din bolig ligger smukt ved den store park. Nyd den. Her er en lille sø, gamle træer og orangeri med udsigt. Her er mødesteder med fælles grill og stilleoaser. Boligerne opføres i sten og tegl i naturens farver. Råstofferne er naturlige og består af sand, grus, kalk og vand. Byggeteknisk har vi fokus på godt håndværk - også for at opnå lave omkostninger til fremtidig vedligeholdelse, for både lejer og udlejer.  Det giver mening.

Der bygges lavenergiboliger efter de nyeste standarder. Du får dermed en miljøvenlig og bæredygtig bolig. De lokale archidea arkitekter A/S har arkitekttegnet din nye bolig. Den har gennemført æstetik og enkle linjer. Alle boliger ligger i mindre klynger. Du kan vælge en af de tre boliger på ca. 73, 92 eller 107 kvm. Alle med lyst køkken, stor lys stue og terrasse enten for og bag eller en rummelig altan.
Der vil være mulighed for at tilkøbe markise til terrassen eller altanen, ligesom der vil blive tilbud om yderligere opgradering af køkken og bade-elementer og garderobeskabe.
2 værelses

73 m² lejlighed

Husleje fra kr. 8195
2 værelses lejlighed med
åbent køkkenalrum og
soveværelse.
Læs mere
3 værelses

92 m² lejlighed

Husleje fra kr. 9195
3 værelses lejlighed med åbent
køkkenalrum, soveværelse og
kontor/værelse.
Læs mere
3 værelses

107 m² lejlighed

Husleje fra kr. 10.195
3 værelses lejlighed med åbent
køkken-alrum, soveværelse og
kontor/værelse.
Læs mere

Føl dig hjemme, allerede når du træder ind

Allerede fra du træder ind i trapperummet skal du have følelsen af at hjemme. 
Trapperummet  giver adgang til lejlighederne i stueplan.  Trappen er udformet i massive egetræsplanker, og danner rammen om en stilfuld adgang til lejlighederne på 1. sal.

Der er 3 depotrum af 5 m3 på hver etage.

Området

CaféHuset og den lille sø
Din bolig ligger smukt i den store park. Nyd den. Her er en lille sø, gamle træer, orangeri og højbede med egne urter der pirrer dine sanser. Mødesteder, kaffesteder, og pergolaer ligger vilkårligt op til og væk fra de stille steder.  I det naturlige miljø finder du picnicborde, grill-plads og bænke.  Herudover højbede og et skønt orangeri der skaber rammerne for friske jordbær, duftende krydderurter og røde tomater i mange måneder af året. De grønne arealer med høje græsser og smukke markblomster udgør de rum der opstår mellem klyngerne af huse, hvor også høje gamle træer svajer majestætisk og spejler sig mod den smukke park, som ligger mellem Snestrup Have og naboen; Tietgenskolen Business College.

Natur

Tæt på marker, stier samt en lille sø, gamle træer, orangeri og højbede med krydderurter

Aktiviteter

Fællesaktiviteter så som yoga, gå ture, fitness, vinsmagning samt foredrag

Tæt på indkøb

Tæt på indkøbsmuligheder, storcenter sundhedscenter, kirke samt tæt på city 

Logistik

mindre end 800 mtr til letbanen, delebilsordning samt dele cykler
Tæt på marker, stier, lokale aktiviteter, sundhedscenter, skole, kirke og indkøb. Snestrup Have har det hele tæt på, og alligevel med højt til himlen. Bilerne parkeres tæt på din bolig, og samlet i kanten af bebyggelsen. Således undgås daglig trafik tæt på din terrasse og have. Der vil være særlig adgang for taxi, af og pålæsning samt flyttebiler helt frem til hver bolig. Cykler kan parkeres henholdsvis ved hver bolig og i mindre cykelskure som strategisk placeres, så de giver naturlige lækroge og inviterer til en snak under pergolaen med naboen.

Se solens vandring over området

CAFE - ORRANGERIET - AKTIVITETSRUM

Cafehuset er det sociale samlingssted som samtidig er hjertet, og i hverdagen danner rum for mange fællesaktiviteter. Cafehuset indeholder fællescafe med social dining de første dage i ugen, et multirum til f.eks. træning, yoga, massage, fysioterapi og lignende. Orangeriet hvor man kan sidde og nye en solstråle i fred og ro, men også nyde kaffen sammen med dem man holder af. Der vil også være et bibliotek hvor det er muligt at bytte bøger, blade. Eget  "posthus" hvor beboerne kan modtage og sende pakker. 

Cafehuset

kommer til at indeholde blandt andet: Kombineret Café, spisestue, festsal,  foredragssal, storskærmsrum, loungeområde og gæsteværelser hvis man har besøg af venner/familie som har brug for overnatning. Du kan abonnere på Snestrups Haves app, som giver 20-50 % rabat på mad, drikke og aktiviteterne.

Social dining

Spisningen samt aktiviteterne i hverdagen vil kunne anvendes for en rimelig betaling. I weekenden vil der kunne holdes private fester og andre aktiviteter efter forudgående aftale.

Snestrup Haves App

En app der styrker fælleskabet
Når du flytter ind i Snestrup Have, får du adgang til en helt unik fordels-app på din telefon. I appen ser du de aktiviteter, der er i Snestrup Haves fællesskab, men du kan også selv oprette nye aktiviteter, som du gerne vil inddrage dine naboer i.

Den fulde version af appen betaler du 199 kroner for pr. beboer pr. måned, og så får du økonomiske og  praktiske fordele 365 dage om året. Du får Bl.a. 20-50 % rabat på mad og drikkevarer i CaféHuset, 30 % rabat på leje af fælles elbil, og 30 % rabat på leje af overnatningsværelser, når du har gæster, der ikke lige kan køre hjem.

Der er også rabat på yoga, foredrag og vinsmagning og meget mere. Du kan benytte appen uden abonnementsbetaling, dog vil der være begrænsede funktioner og ingen rabat på aktiviteter, mad og drikke i CaféHuset og leje af biler, værelser m.m.
Tidslinje

Planen

Første fase har indflytning 2022

De første 54 moderne lejligheder er i fuld gang og de første beboere flytter ind til juli/august 2022.

Fase 2 påbegyndes i foråret 2022

De næste 54 lejligheder opføres i 2022 og frem til indflytning i maj 2023.

Fase 3 opføres de sidste 40 lejligheder

Der forventes at beboerne i de resterende lejligheder flytter ind i første halvdel af 2024.
apartmentdicemapleaf
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram