fbpx

Lej en bil når du har brug for den

Det er bæredygtigt at tænke sig om

Få adgang til delebil, når behovet opstår

I Snestrup Have gør vi det enkelt at vælge fællesskabet frem for solo-kørsel. Overvej dette: de fleste biler i vores by tilbringer 96% af tiden parkeret. Og når de kører, er det typisk kun med 1,3 passagerer. Det er ikke kun spild af plads – det spiller også en rolle i CO2-udledningen. Vores løsning? Delebiler. Det er ikke en revolution, det er bare praktisk. Drop den private bil og hopp ind i en af fællesbilerne, når du skal ud og køre. Mindre bilbesiddelse, mere frihed, og ja – det er også godt for miljøet. Simple valg kan gøre en stor forskel, især når vi deler.

Du er forsikret

Alle udlejninger er forsikret og inkluderer 24/7 vejhjælp.

Fri km

Du betaler kun for den tid, du har booket delebilen. Der er ingen kilometertakst.

Pæn og ren bil

Vi er alle med til at holde vores delebil i topform. Når du lejer bilen, er det dit ansvar at returnere den ren og ryddelig til den næste bruger. 

Fiat 500-e

Kør grønt og gratis (bilen kommer med ca 400 km strøm)? Det er sjovere og grønnere at køre elbil - og så er det helt stille.

Medlem af smartbeboer

1 - 3 timer
199.-
24 timer
299.-
For et månedligt bidrag på 299 kr. bliver du en del af bilgruppen i Snestrup Have, hvor gebyret hjælper med at dække vigtige faste udgifter som forsikring, vinterdæk og løbende service. 

Tesla 3

Splinterny nøglefri Tesla model . Den er ladet op og har en rækkevidde på omtrent 480 km Bagagerummet er stort og der er også mere plads til passagerer. Bilen er meget responsiv og den trinløse acceleration giver en helt fantastisk køreoplevelse.

Medlem af smartbeboer

1 - 3 timer
399.-
24 timer
599.-

Flere muligheder med en elektrisk delebil sammen med bofællerne

Med en elektrisk delebil fra os får du fuld kontrol over dine køreture – kør når du vil, så langt du vil, uden at tænke på de sædvanlige bilomkostninger. Ingen bekymringer om forsikringer, serviceeftersyn, vedligehold. Vores flåde af elbiler sikrer, at du kan køre miljøvenligt uden kompromis. Dit eneste ansvar? At nyde friheden på vejen.

Bilgruppen

I Snestrup Have er fællesskabet nøglen til en velfungerende delebil. Som lejer er det din opgave at sikre, at bilen er ren og ordentlig til den næste person. Og du står ikke alene; vores interne bilgruppe, bestående af beboere, bidrager også. De udfører regelmæssige tjek for at opretholde bilens stand. Så hver gang du sætter dig bag rattet, kan du regne med en bil, der er klar til at køre. Vores fælles indsats betyder en fælles gevinst – en pålidelig og ren delebil til alle. 

For et månedligt bidrag på 299 kr. bliver du en del af bilgruppen i Snestrup Have, hvor gebyret hjælper med at dække vigtige faste udgifter som forsikring, vinterdæk og løbende service. Dette fællesskabsbidrag er nøglen til at nyde de fordele, en bil giver, uden de tunge byrder, der følger med ejerskab. Del omkostningerne og glæd dig over enkelheden ved at have en bil til rådighed, når du har brug for det, til en fast og forudsigelig pris.

Du er forsikret

Du er dækket af ansvars- og kaskoforsikring. Selvrisiko: 3.000 kr.

Vejhjælp

Sker der uheld, har du vejhjælp med i dit medlemskab.

Serviceeftersyn

Snestrup Have sørger for det, når bilen skal til service og vedligeholdes.
lockeyeuserleafcar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram