fbpx

Historien om Snestrup Have

Ideen til og grundlaget for Snestrup Have blev støbt af søskendeparret Henrik og Jesper Nygaard i 2018 og blev skabt ud fra en personlig drøm om at leve i en højere forstand af samhørighed og sætte et bedre aftryk på kloden. Kun ved at dele vores fælles ressourcer, forbruger vi samlet mindre, smider mindre ud, og efterlader jorden fremadrettet, i en bedre stand. Når det handler om bofællesskaber så er det fællesspisning og Café-huset der er grundlaget i sammenholdet.

Men også forholdet til og det at leve med naturen og i respekt for miljøet skal afspejle fællesskabet i Snestrup Have. Udviklingen, opførelsen og driften varetages af Snestrup Have ApS. Selskabet er en realistisk og fremadsynet virksomhed, der er ejet af Henrik og Jesper og som er stiftet til formålet. Det drejer sig om at bruge sin sunde fornuft og Snestrup Have vil være de attraktive lejeboliger for seenagere, med faciliterede aktiviteter og frivilligt bofællesskab som omdrejningspunktet.

Kontakt

Vi vil så gerne i dialog med dig, send en mail og vi vil vende tilbage hurtigst muligt, (besvarer mails dagligt). Har du noget på hjertet som ikke kan vente så er du velkommen til at ringe til os.
SNESTRUP HAVE 1, 5210 ODENSE NV
81 98 18 04
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram