fbpx
Bliv klogere på lokal området

Området

Her kan du læse om hvad der er af aktiviteter i lokalområdet. For her er et væld af attraktive steder og oplevelser. Vi har bl.a. et bibliotek, en kirke og lige om hjørnet en lokal MENY dagligvarebutik. Der er også fritidsaktiviteter inden for kort afstand, samt et sundhedshus kun få minutter fra Snestrup Have. 
800 mtr til fods

Tarup Bibliotek

Odense Central bibliotek har et lokalt bibliotek ret tæt på Snestrup Have. Biblioteket ligger umiddelbart tæt forbindelse til Tarup Center og få meter fra Letbanen. 
Rutevejledning
600 mtr til fods

Paarup Kirke

Paarup Kirke ligger smukt på bakken ved Paarupvej og Spangsvej. Kirken er et stort samlingssted for lokalsamfundet, hvor der afholdes mange sociale arrangementer året igennem.  
Læs mere om Kirken
550 mtr til fods

Sundheds-huset i Paarup

Sundheds-huset tilbyder et behandlerteam af kiropraktorer, fysioterapeut, zoneterapeut, massører, fodplejer, kraniosakralterapeut, myorefleksterapeut, akupunktør, ergoterapeut, psykoterapeut og hypnoterapeut. De har en behandlerstab med forskellig baggrund, men fælles for dem er, at de lægger stor vægt på at tilbyde dig den bedste behandling på tværs af deres kompetencer. Der er mange specialister og har derfor et bredt kendskab på hele kroppens funktion i deres behandlinger.
Læs mere om sundheds-huset
900 mtr til fods

Indkøbscenter

Tarup centeret ligger kun et stenkast væk, og tilbyder mere end 40 special butikker samt et supermarked, flere spisesteder under tag. 
Læs mere om Centeret
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram