Bliv klogere på lokal området

Området

Her kan du læse om hvad der er af aktiviteter i lokalområdet. Er der et bibliotek, en kirke og hvor er den lokale dagligvarebutik. Der er også fritidsaktiviteter inden for kort afstand, samt et sundhedshus kun få minutter fra Snestrup Have. 
800 mtr til fods

Tarup Bibliotek

Odense Central bibliotek har et lokalt bibliotek ret tæt på Snestrup Have. Biblioteket ligger umiddelbart tæt forbindelse til Tarup Center og få meter fra Letbanen. 
Rutevejledning
600 mtr til fods

Paarup Kirke

Paarup Kirke ligger smukt på bakken ved Paarupvej og Spangsvej. Kirken er et stort samlingssted for lokalsamfundet, hvor der afholdes mange sociale arrangementer året igennem.  
Læs mere om Kirken
550 mtr til fods

Sunheds-huset i Paarup

Sundheds-huset tilbyder et behandlerteam af kiropraktorer, fysioterapeut, zoneterapeut, massører, fodplejer, kraniosakralterapeut, myorefleksterapeut, akupunktør, ergoterapeut, psykoterapeut og hypnoterapeut. De har en behandlerstab med forskellig baggrund, men fælles for dem er, at delægger stor vægt på at tilbyde dig den bedste behandling på tværs af deres kompetencer. Der er mange specialister og har derfor et bredt kendskab på hele kroppens funktion i deres behandlinger.
Læs mere om sundheds-huset
900 mtr til fods

Indkøbscenter

Tarup centeret ligger kun et stenkast væk, og tilbyder mere end 40 special butikker samt et supermarked, flere spisesteder under tag. 
Læs mere om Centeret
Fremtidens beboer

Interesseret?

Der oprettes ventelister for at kunne bo og leve i Snestrup Have. Man kan komme i betragtning og blive skrevet op som interesseret lejer i Snestrup Have, hvis man er enlig eller som par, hvor mindst den ene er mellem 55 og 65 år. Man vil kunne flytte ind i aldersintervallet 55 til 70 år (i etape 1, dog 55 til 75 år), og blive boende lige så længe man selv ønsker det. Hvis man ikke er blevet tilbudt en lejlighed inden man er fyldt hhv 70 og 75 år, vil man automatisk blive slettet fra listen. Baggrunden for dette er at sikre at alderssammensætningen af beboerne bliver så spredt som muligt.