fbpx
29. marts 2019

Møde med kommunen

Vi har i denne uge fået tilsagn fra Odense kommune om at opgaven med at udarbejde lokalplan for området kan begynde. Vi har kun haft et positivt indtryk af samarbejdet med kommunen og ser frem til det næste års tid, hvor arbejdet med lokalplanen løber af stablen.

Visionen for Snestrup Have går fint i spænd med mange af de ønsker som Odense Kommune har for området. Vi ønsker at styrke fællesskabet, og det sociale liv.
Man ved fra undersøgelser, at hvis man bor i et fællesskab og har andre man kan dele sociale oplevelser med, så bliver man mindre syg, og der er mindre behov for hjælp fra kommunen.

Læs mere om kommunens strategi for sundhedsforebyggelse som blandt andet indeholder fokusområder inden for at have et selvstændigt liv længst muligt, at indgå i forebyggende fællesskaber og meget mere: https://www.odense.dk/politik/politikker-og-visioner/strategier/sundheds-og-forebyggelsesstrategi

Er du interesseret i at få mere information om seenager fællesskabet Snestrup Have, så tilmeld dig interesselisten nederste på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram