marts 29, 2019

Møde med kommunen

Vi har i denne uge fået tilsagn fra Odense kommune om at opgaven med at udarbejde lokalplan for området kan begynde. Vi har kun haft et positivt indtryk af samarbejdet med kommunen og ser frem til det næste års tid, hvor arbejdet med lokalplanen løber af stablen.

Visionen for Snestrup Have går fint i spænd med mange af de ønsker som Odense Kommune har for området. Vi ønsker at styrke fællesskabet, og det sociale liv.
Man ved fra undersøgelser, at hvis man bor i et fællesskab og har andre man kan dele sociale oplevelser med, så bliver man mindre syg, og der er mindre behov for hjælp fra kommunen.

Læs mere om kommunens strategi for sundhedsforebyggelse som blandt andet indeholder fokusområder inden for at have et selvstændigt liv længst muligt, at indgå i forebyggende fællesskaber og meget mere: https://www.odense.dk/politik/politikker-og-visioner/strategier/sundheds-og-forebyggelsesstrategi

Er du interesseret i at få mere information om seenager fællesskabet Snestrup Have, så tilmeld dig interesselisten nederste på hjemmesiden.

Katherine Hall
author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Fremtidens beboer

Interesseret?

Der oprettes ventelister for at kunne bo og leve i Snestrup Have. Man kan komme i betragtning og blive skrevet op som interesseret lejer i Snestrup Have, hvis man er enlig eller som par, hvor mindst den ene er mellem 55 og 65 år. Man vil kunne flytte ind i aldersintervallet 55 til 70 år (i etape 1, dog 55 til 75 år), og blive boende lige så længe man selv ønsker det. Hvis man ikke er blevet tilbudt en lejlighed inden man er fyldt hhv 70 og 75 år, vil man automatisk blive slettet fra listen. Baggrunden for dette er at sikre at alderssammensætningen af beboerne bliver så spredt som muligt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram