fbpx

Vejledninger

Kære beboer

Vi har udarbejdet vejledninger og husorden for at sikre at vi passer godt på vores omgivelser samt er enige om de bredde rammer for et godt miljø og fællesskab. Vi håber, at denne håndsrækning til dagligdagens problematikker kan gøre det hele mere overskueligt.
Snestrup Haves

Husorden

Brug denne brugervejledning som opslagsværk i dagligdagen. Brugervejledningen bør ikke stå i stedet for oprindelige brugsanvisninger til de angivne apparater, men er kortere og mere overskuelig end de lange brugsanvisninger. Hvis du kommer ud for noget, som ikke er beskrevet her, så kan du altid slå op i det respektive apparats brugsanvisning og finde svaret der. 
Ejendommen og din bolig er opført i materialer af god kvalitet og med driftssikre installationer, og den er til for at blive brugt. Men netop fordi ejendommen skal bruges, udsættes den for et dagligt slid, der i længden kan medføre skader, hvis boligen ikke løbende vedligeholdes tilsvarende. Det kan du forebygge ved at følge de råd til vedligeholdelse, vi giver i vejledningen. Vi anbefaler derfor, at du orienterer dig grundigt om, hvordan du bedst vedligeholder boligen samt, at du i øvrigt altid har vejledningen tilgængelig, hvis der skulle ske noget uventet. 
LÆS MERE
Snestrup Haves

Fællesfaciliteter

Cafehuset er det sociale samlingssted som samtidig er hjertet, og i hverdagen danner rum for mange fællesaktiviteter er blot en af de mange fællesfaciliteter der er i Snestrup Have. Der vil være lige så mange fællesarrangementer som der er deltagere til, i cafehuset vil der være fællescafe med social dining de første dage i ugen, et multirum til f.eks. træning, yoga, massage, fysioterapi og lignende. Orangeriet hvor man kan sidde og nye en solstråle i fred og ro, men også nyde kaffen sammen med dem man holder af. Der vil også være et bibliotek hvor det er muligt at bytte bøger, blade. Eget "posthus" hvor beboerne kan modtage og sende pakker.
LÆS MERE
Materialeliste
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram