fbpx
Hvem står bag

Historien

Vi lægger store og vidtspændende anstrengelse for at komme helt i mål med vores ideer og den vision som du kan læse om her på siden. Selvom alt ikke altid går som man forudsiger, så lægger vi alle kræfter i for at resultatet og dermed det samlede Snestrup Have, bliver i højeste kvalitet, og med de bedste omgivelser som det er muligt at fremelske. Huslejen skal være attraktiv og vi justerer projektet undervejs, så den del også opnås. 

Du kan læse om fremdriften og om bebyggelsen her på hjemmesiden, som vil blive opdateret løbende. 
Overordnet vil Snestrup Have blive et særdeles attraktivt og spændende seenager bofællesskab, og vi vil ligge meget store kræfter i at få visionen opfyldt.

Snestrup Have, Jesper og Henrik Nygaard ønsker jer, som kommende bofæller - VELKOMMEN.

Ideen

Ideen til og grundlaget for Snestrup Have blev støbt af søskendeparret Henrik og Jesper Nygaard i 2018 og blev skabt ud fra en personlig drøm om at leve i en højere forstand af samhørighed og sætte et bedre aftryk på kloden. Kun ved at dele vores fælles ressourcer, forbruger vi samlet mindre, smider mindre ud, og efterlader jorden fremadrettet, i en bedre stand. Når det handler om bofællesskaber så er det fællesspisning og Café-huset der er grundlaget i sammenholdet.

Visionen

Men også forholdet til og det at leve med naturen og i respekt for miljøet skal afspejle fællesskabet i Snestrup Have. Udviklingen, opførelsen og driften varetages af Snestrup Have ApS. Selskabet er en realistisk og fremadsynet virksomhed, der er ejet af Henrik og Jesper og som er stiftet til formålet. Det drejer sig om at bruge sin sunde fornuft og Snestrup Have vil være de attraktive lejeboliger for seenagere, med faciliterede aktiviteter og frivilligt bofællesskab som omdrejningspunktet.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram