fbpx

2 værelses lejlighed 

Boligerne opføres i sten og tegl i naturens farver. Råstofferne er sand, grus, kalk og vand. Byggeteknisk har vi fokus på godt håndværk – også for at opnå lave omkostninger til fremtidig vedligeholdelse. Det giver mening. Der bygges lavenergiboliger, og du får dermed en miljøvenlig og bæredygtig bolig. Din nye bolig er arkitekttegnet med gennemført æstetik og enkle linjer. Alle boliger ligger i mindre klynger boliger. Du kan vælge den på 73 m2, med 2-værelser som kommer til at koste ca. 8.595 pr. md. Alle med lyst køkken, stor og lys stue. terrasse enten for og bag eller en rummelig altan.

Om du er alene eller om er I et par, så er der taget højde for alle. Boligerne er med, entre med garderobe / højskab, rummeligt lyst køkken med hvide grebsfrie køkkenelementer med indbygningsspot og indbygget køleskab, induktionskomfur, emhætte og derudover tilslutning til opvaskemaskine. Det er indrettet som køkken-alrum med spiseplads i åbent plan til stor og lys stue. Soveværelse med garderobe. Badeværelset er med klinker på gulv og i bruseniche, væghængt toilet, håndvaske arrangement med nedfældet vask og Grohe armaturer. Der er tilslutning til vaskemaskine og tørretumbler, og spot i loft. Det hele i udvalgte materialer og med de nyeste energistandarder. Hver bolig har et opbevaringsrum, og en terrasse for og bag boligen. For 1. salsboliger er der en rummelig altan.
Kvadratmeter:
73
Leje pris:
8595.-
Læs mere i lejeprospekt
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram